L’Hoquei Olot debuta a casa a la lliga i amb un aforament màxim de 280 persones al pavelló

L’Hoquei Olot s’estrenarà a casa, aquest cap de setmana, a la segona jornada de la lliga. S’enfrontaran al Maçanet B, a qui van vèncer fa encara no set dies per 0 gols 5, en un gran partit dels olotins, però amb coses per polir, per tal de no veure’s sorpresos.

Marc Prat, jugador CH Olot: Vam tenir moltes ocasions, però a la segona part, no se si pel físic per renunciar a anar a porteria, ens va costar més, i és una de les coses que hem de mirar que no ens torni a passar, perquè van tenir un parell de directes, un penal… i podien haver entrat al partit fàcilment. Així que si arribem una avantatge d’un o un parell de gols hem d’intentar no baixar.

Malgrat la situació de pandèmia, un nombre reduït de públic podrà assistir al pavelló a veure els partits. Concretament 280 persones, que seran repartides per les dues graderies del recinte. Des del club demanen a l’afició venir amb temps per tal d’evitar aglomeracions, ja que serà obligat registrar-se.

Aniol Mangas, jugador CH Olot: El que sí que farem, per xarxes socials, és dir al públic que vingui amb temps, per poder registrar correctament, i seguint totes les mesures. Estem contents de tenir públic, molt menys del que voldríem, però amb precaució sembla ser que pot sortir bé.

El partit serà aquest dissabte a partir de dos quarts de vuit del vespre.

Deixa un comentari