El Club Hoquei Olot guanya el Maçanet B en la seva estrena a casa (5-2)

Bona estrena a casa la del Club Hoquei Olot, que va aconseguir guanyar el Maçanet B al Pavelló d’Esports d’Olot per 5-2. Els de Jordi Costa van jugar amb una bona agressivitat, tant ofensiva com defensiva, i van obtenir la victòria. L’Olot va començar el matx de manera immillorable. Al minut 4, Marc Prat va marcar el primer amb un xut potent des de la banda dreta de l’àrea. Uns minuts més tard, l’Olot va creure haver fet el segon, però l’àrbitre va anul·lar la diana, que es va produir amb el patí. El mateix Prat va marcar el segon, ara sí, quatre minuts abans del final de la primera part.

A la represa s’hi van veure cinc gols més. Al cap de deu minuts de la segona meitat, el Maçanet va retallar distàncies i va col·locar el 2-1 en el marcador. Tot i això, dos minuts més tard, Marc Prat va aconseguir el tercer de la tarda de l’Olot i el seu hat-trick particular. Nil Rodríguez es va afegir a la festa i va col·locar el 4-1 a l’electrònic dos minuts més tard. Prat va aconseguir el definitiu cinquè gol de l’Olot quan faltaven nou minuts pel final del matx i el Maçanet va tornar a retallar distàncies quan en faltaven sis.

Jordi Costa, entrenador del Club Hoquei Olot: Una bona estrena, una doble jornada amb el Maçanet que hem pogut treure sis punts endavant. Avui, a més a més, amb la il·lusió de veure gent a la grada a casa nostra. Molt contents per la feina feta, pels punts i per poder estar en una jornada més o menys normal d’hoquei amb afició al pavelló.

 

Xavi Oller, entrenador del Maçanet B: Ells fan un joc molt bo. Fan molt de bloqueig i tenen molt jugadors. L’he vist molt bé. La veritat és que és un clar aspirant per pujar, per nosaltres. En part, són físicament molt forts. Són molt forts. Juguen a un joc de bloquei i continuació que ho fan molt bé. Tenen jugadors molt experimentats, d’OK Lliga. Jo crec que és un clar aspirant per pujar.

Immillorable estrena a casa en el primer partit a casa del Club Hoquei Olot.