El cap de setmana deixa dos accidents destacats a les carreteres garrotxines

Un cotxe ha xocat contra un arbre a la carretera de Riudaura aquest diumenge al migdia. L’accident ha causat dos ferits greus que han estat traslladats a l’Hospital Trueta de Girona i dos menys greus que han estat traslladats a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Els serveis d’emergència han rebut l’avís a les 14.49. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat cinc unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques, tres dotacions de la Policia Municipal i tres més dels Bombers de la Generalitat.

Aquest dissabte també ha tingut lloc un accident poc abans de l’aparcament del Restaurant Can Xel, a la GI-524. En aquest cas, un cotxe va col·lidir amb un altre turisme a la sortida d’un trencant. L’accident ha causat tres ferits menys greus que van ser traslladats a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Els serveis d’emergència van rebre l’avís a les 20.19 del vespre. Fins als llocs dels fets s’hi van desplaçar tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques.

x