Tornen les lligues de futbol amateur amb victòries del Besalú, el Santa Pau i el Garrotxa

Les lligues a segona i tercera catalana van iniciar-se aquest cap de setmana. El Bosc de Tosca va empatar a zero davant l’Amer, idèntic resultat que el Sant Jaume va aconseguir davant l’Empuriabrava. El Besalú, en canvi, comença la temporada guanyant, després de superar el Camprodon a domicili.
A tercera catalana el Santa Pau va començar amb victòria i remuntada. Aitor Herrera va avançar els visitants al 46, però Jaume Vizern aconseguiria l’empat cinc minuts més tard. Al minut 74 Aniol Muro va posar el dos a un definitiu, confirmant els tres primer punts de la temporada.

També a Tercera Catalana, victòria del Garrotxa sobre Les Planes, en la seva estrena a la categoria. Empats del Sant Privat, Les Preses i Hostoles; i derrota del Sant Roc.

A la Primera Divisió Femenina, derrota de la Unió Esportiva Olot femení en la seva estrena, 0 a 1 al camp del Badalona. I en vòlei, nova victòria del sènior femení del Club Vòlei Olot, per tres parcials a un contra el Gavà.