Càritas Garrotxa munta una parada solidària a Besalú

El tradicional Mercat de Besalú, situat a la plaça de Sant Pere, comptarà a partir d’avui i cada primer dimarts de mes amb una nova parada. Aquesta tindrà una finalitat solidària i està ideada i organitzada pels voluntaris de Càritas Garrotxa a Besalú. S’hi vendran mascaretes amb les seves respectives bosses i també s’hi recolliran ordinadors en desús, amb la finalitat de poder-los reparar, si cal, perque els alumnes garrotxins de primària i secundària que no en tinguin a casa els puguin utilitzar en cas d’un nou confinament.

Pere Cerro, delegat Càritas Garrotxa: Nosaltres som 7 o 8 voluntaris de Càritas Garrotxa d’aquí a Besalú i volíem fer alguna cosa per ajudar. I com que no podem anar gaire pels domicilis de la gent, vam pensar que podríem ajudar d’una altra manera.

Les mascaretes que venen, cinc euros cadascuna, són anatòmiques, fetes als tallers de Càritas amb materials homologats, higièniques i reunititzables. Estan proporcionades per ECOSOL, empresa vinculada amb l’economia social.

Durant les primeres hores del primer dia en el qual la paradeta ha estat plantada a la plaça Sant Pere, tot i el poc volum de gent que es podia veure al Mercat, la resposta ha estat força positiva.

Pere Cerro, delegat Càritas Garrotxa: Per ser un primer dia i per la poca gent que hi ha aquí al emrcat, déu n’hi do, hem contat unes 25 30 persones, de moment.

Els organitzadors esperen una bona afluència de públic i vendes el proper diumenge, aprofitant la Botiga al Carrer de Besalú.

 

 

 

 

x