Fer més tasques d’entrenador, el nou objectiu d’Héctor Simon

Héctor Simon es manté animat, unes setmanes després de l’accident amb bicicleta que li va provocar una fractura de vèrtebres, que el manté apartat, indefinidament, dels terrenys de joc. El jugador de la Unió Esportiva Olot segueix la seva recuperació, esperant que mica en mica es vagin soldant les vèrtebres i es pren aquesta nova etapa amb calma i sense capficar-se amb els temps.

Héctor Simon, jugador UE Olot: La veritat és que estic animat. Crec que soc una persona que quan em passa alguna cosa em refaig aviat i ja tinc altre experiències. És una mica incòmode, amb el collaret tot el dia i els dolors. És una cosa que no té data de caducitat, no sabem exactament el temps que durarà i anem veient les sensacions que em vagi trobant a mesura que passi aquest temps.

Héctor Simon està treballant ara per aprofitar el màxim possible tot el temps que té. Es marca com a objectiu fer un pas més futbolísticament, en aquest cas com a entrenador, i veu el Sant Jaume com una molt bona oportunitat per avançar en aquest nou camí.

Héctor Simon, jugador UE Olot: Estic enfocant una mica el tema per començar a entrenar i aprendre, agafar experiència, amb en Joan Sánchez al Sant Jaume, intentar anar-hi més, si el coll m’ho permet, també.

Però com bé senten, Héctor Simon no deixa de tenir els dos ulls posats en el primer equip. Els seguirà i animarà sempre que pugui, i bé que ho necessitaran, ja que la seva és una baixa sensible pels de Raúl Garrido.