La UE Olot presenta facilitats pels socis i una major interrelació amb Integra a través de la botiga

Sota el lema “Amb ganes de més” la Unió Esportiva Olot ha presentat la campanya de socis per aquesta temporada, centrada especialment a posar facilitats per encabir a tots aquells qui vulguin formar part de la família de la Unió Esportiva Olot. L’acció més destacada és la creació d’un soci mentor, del qual ja n’han sortit voluntaris que es faran càrrec de l’abonament de tots aquells socis que en l’actualitat estiguin patint econòmicament.

 Jordi Reyes, directiu de comunicació UE Olot: Simplement s’han de posar en contacte amb nosaltres, a través del web o al correu socis@ueolot.com, ens ficarem en contacte amb els socis mentors i ells abonaran la quota de socis dels socis que més ho necessitin. És una iniciativa completament anònima, és a  dir que el soci mentor no coneixerà a qui paga i el beneficiat tampoc sabrà qui li paga la quota.

Per tal d’augmentar la massa social jove, el club ha creat un carnet jove, pensat per aficionats de 18 a 24, els quals a banda de tenir un estalvi econòmic podran gaudir dels mateixos drets que els socis generals, per només 66 euros. Mirant el futbol base, totes les famílies de jugadors de la base que es facin socis, tindran un descompte a les quotes que mensualment paguen al club.

Lligat al projecte social, la Unió Esportiva Olot també ha presentat el projecte de la botiga del club, que anirà a càrrec d’Integra. Situada al carrer Sant Esteve número 3, pretén ser un punt d’informació pel soci i un espai on trobar tot el marxandatge del club. Integra també realitzarà l’estampació de la roba de la Unió Esportiva Olot.

 Núria Fité, gerent d’Integra: Implica reforçar la presència d’aquest col·lectiu a la vida diària de la ciutat, també implica treballar les capacitats d’aquest col·lectiu, serà un espai d’aprenentatge formació i ocupació, també la possibilitat e relacionar-se i ampliar els coneixements amb noves persones uns majors ingressos que facilitaran la viabilitat de la botiga i l’oportunitat de realitzar una feina útil.

El club no descarta que encara partit s’habilita un punt de venda de camiseta durant els partits a l’Estadi Municipal.

D’altra banda, es van coneixent més detalls sobre l’entrada a l’estadi durant els partits. El límit serà de 850 persones i es donarà prioritat els socs, reservant a través de la botiga, WhatsApp o per telèfon,  deixant entrar la resta sempre hi quan quedin entrades disponibles.