18 alumnes de l’Escola Bisaroques d’Olot, confinats per un positiu de COVID-19

Segons les últimes dades de l’aplicatiu Traçacovid del Departament d’Educació, hi ha un nou grup confinat a la Garrotxa. Es tracta d’un grup estable de l’Escola Bisaroques d’Olot, amb 18 persones confinades i 1 positiu. Aquest cas, se suma als dos coneguts aquesta setmana: els dos grups del Cor de Maria i el grup de l’Institut la Garrotxa.


Recordem però, que la comarca té actualment 55 centres educatius i en només 5 d’aquests s’hi ha detectat algun positiu i tenen algun grup seguint el protocol d’aïllament. En aquests moments també, ja han superat la quarantena alguns dels grups on es va detectar algun positiu les darreres setmanes, com l’Escola Castellroc de Castellfollit de la Roca, l’Escola d’Art o el Petit Plançó d’Olot.

x