Garrido no posa límits al seu equip en el que creu que serà la lliga més complicada de la història a Segona B

Amb el mercat de fitxatges tancat i a poc més d’una setmana per començar la lliga, Raúl Garrido valora positivament l’equip amb què compta aquesta temporada, malgrat les limitacions econòmiques de la Unió Esportiva Olot respecte molts equips de la Segona B i les sortides de jugadors destacats com Pep Chavarria i Albert Comas, o la lesió d’Héctor Simon.


Pel que fa al grup de competició i el format, el tècnic valencià es mostra crític per la configuració de la Segona B, més dura que mai, sense canvis pel que fa a rivals i sense la posada en funcionament de la Segona B Pro, per tal de professionalitzar més la categoria, aquesta mateixa temporada.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Jo crec que la Segona B ha perdut una oportunitat històrica per fer una remodelació, i nosaltres entenem que dintre aquesta remodelació podíem formar part d’aquest grup d’equips que formés part d’una lliga Pro. Crec que no és el més just que estiguem els 11 catalans en un mateix grup, demostrant el potencial que tenim aquests equips a tota la categoria…

L’objectiu que es marca donar la cara i no fallar a l’afició, seguint la línia que portaven la temporada passada, sense renunciar a lluitar amb els millor per aquesta nova lliga intermèdia entre Segona A i Segona B, la temporada que ve.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Aquest any és l’any més difícil de tota la història de la Segona B, però dins aquesta dificultat, nosaltres no renunciem a res. Sentim que podem guanyar a qualsevol equip i que per guanyar-nos a nosaltres han de fer les coses bé. Evidentment a nosaltres ens agradaria donar un pas i formar part d’aquesta Segona B Pro, però serà molt complicat, ja que al final seran molt pocs els equips de segona B que podran formar part d’aquesta nova lliga la temporada que ve.

Deixa un comentari