L’alacantí Joaquim Cano guanya el V Premi Francesc Garriga de Poesia, patrocinat pel festival LiberisLiber de Besalú

Ja s’ha conegut el nou guanyador del Premi Francesc Garriga de Poesia destinat a autors totalment inèdits. El jurat, ha donat el guardó al llibre ‘Tota flor sense cossiol’, de Joaquim Cano. Va rebre el guardó a mans dels representants de les editorials que promouen el premi a LiberisLiber, el festival de l’edició independent de Besalú.


El llibre del poeta alacantí destacava entre els altres textos candidats per la creació d’un relat polifònic que es basa en un ús paradoxal i suggerent de les imatges, una precisió lingüística depurada i una exploració de la forma poètica que transita de les tankas japoneses als versos lliures autoficcionals. Al mes de desembre, el poemari guardonat sortirà publicat en co-edició pels segells impulsors del premi i el patrocini de LiberisLiber.