L’Aula Musical de la Garrotxa comença un nou curs amb una aposta pel cooperativisme

Amb aquesta versió de la cançó Fragile d’Sting, l’Aula Musical d’Olot enceta una nova etapa. El projecte va començar fa 25 anys a l’Orfeó Popular Olotí i després d’uns anys formant part de l’oferta d’extraescolars de l’Escola Pia, l’equip de professors fa un pas més per treballar de manera horitzontal, a través de la cooperativa d’artistes Clau.

Jordi Amorós, Aula Musical Olot: Bàsicament el canvi és que abans treballavem d’una manera més geràrquica, també per imposició. Ara ens hem repartit les tasques i ens autogestionem.

Una dotzena de músics en actiu imparteixen classes de llenguatge musical, instruments o música en grup per a nens i nenes de 3 a 12 anys, sota el lema ‘Escampem la cultura de fer música’.

Albert Vergés, Aula Musical Olot: Amb això volem dir que ens agrada molt un tipus d’ensenyament molt vivencial, que els alumnes puguin viure la música com ells vulguin, tenim un programari lliure i un altre més encarat a la gent que vulgui seguir un programa més acadèmic per qui vulgui presentar-se a un altre centre tipus Conservatori de Girona.

A les xarxes socials de l’Aula Musical Olot hi ha tota la informació sobre el projecte i les inscripcions pels diferents cursos, que comencen aquesta setmana.

 

 

Deixa un comentari