El Garrotxa-Banyoles-Ripollès Rugby busca espónsors per fer les equipacions

Fa dos anys que l’equip femení del Garrotxa-Banyoles-Ripollès Rugbi lluita per consolidar un equip que els permeti entrenar i competir amb totes les condicions. Recentment, han iniciat una campanya de crowdfounding, a través de gofundme, en busca d’espònsors per tal de poder fer equipacions.

 Meritxell Pons, delegada femení Garrotxa-Banyoles-Ripollès Rugby: És important perquè tot això té un cost. Cada equipació, samarretes, pantalons, mitjons…

Tothom qui ho vulgui pot fer la seva aportació entrant a l’Instagram del club i clicant al link de la biografia. L’objectiu és arribar als 2.500 euros. L’equip, que enguany ha arribat a la vintena de jugadores es sens més a prop que del que algunes d’elles consideren, pràcticament, un somni.

 Meritxell Pons, delegada femení Garrotxa-Banyoles-Ripollès Rugby: Ara pinta molt bé, som moltes noies amb moltes ganes i molta il·lusió.

Alba Ruiz, jugadora femení Garrotxa-Banyoles-Ripollès Rugby: Jo vinc de Ripoll i ja fa molts anys que lluitem perquè es faci un femení. Venim de molts llocs diferents i ens hem ajuntat les que realment tenim ganes de jugar. Tenim una entrenadora que s’hi dedica i que també té moltes ganes.

Meritxell Pons, delegada femení Garrotxa-Banyoles-Ripollès Rugby: És un projecte molt maco, el rugby és un esport molt maco. L’esport femení s’ha de recolzar i el que ens està costant poder-lo mantenir, s’ha de valorar. Volem competir i fer una lliga amb condicions.

Per participar-hi: @gbrfemenirugby  gf.me/u/y27k3b

x