Junts per Catalunya denuncia l’infrafinançament que pateix el sistema de salut pública a Catalunya

El diputat de Junts per Catalunya al Parlament, Lluís Guinó, ha assegurat durant el debat al Parlament sobre la situació sanitària a Catalunya, que la pandèmia ha posat de manifest les mancances del sistema de salut púbica de forma radical i ha reblat que cal reformar-lo. Guinó ha explicat que el Govern ha hagut de fer reorientacions pressupostàries des d’altres departaments per poder fer front a la despesa que ha suposat la Covid-19 i ha reiterat la denúncia de l’infrafinançament que pateix Catalunya.

Lluís Guinó, diputat Junts per Catalunya al Parlament: El sistema de salut de Catalunya pateix un infrafinançament. He vist que al final sembla que la resolució d’aquest problema endèmic a nivell financer sigui pujar els impostos  dels catalans altre vegada. El problema endèmic del sistema no es resoldrà cobrant més impostos als catalans, no es resoldrà d’aquesta manera i vostès ho saben.