L’Escola de Música d’Olot torna a l’activitat amb mesures sanitàries i nou director

Des de fa unes setmanes tres centenars d’alumnes han tornat a les aules de l’Escola Municipal de Música, seguint estrictes mesures sanitàries, donat que els alumnes venen molts cursos i centres educatius diferents.

S’han habilitat diferents entrades i sortides, des d’on es realitza el control de temperatura i s’aplica el gel hidroalcohòlic. Un cop a les aules distància, mascareta i grups reduïts, que han obligat, enguany, a desplaçar algunes classes a l’Escola Malagrida.

Albert Carbonell, nou director Escola Municipal de Música: Com que hem hagut de reduir ràtios de grups, si que hem hagut de desdoblar algunes classes i inclús algunes classes les haurem de fer a l’escola Malagrida que ens han cedit algunes classes.

La distància entre alumnes i professors és una altra mesura clau, com també el fet de no compartir instruments.

Albert Carbonell, nou director Escola Municipal de Música: Les normes que hem posat es que cadascú ha de portar el seu instruments, no es poden deixar. L’alumne porta tot el seu material, i després se’l torna a emportar.

Aquest curs l’escola, també, un canvi de direcció. Albert Carbonell agafa el relleu de Xavier Pallàs, un cop finalitzat el mandat. Carbonell, que porta 14 anys fent de professors a l’escola,  agafa el càrrec per, almenys, un any.