L’Olot.doc Escoles registra un ple absolut en la darrera jornada de projeccions

Una carta d’amor d’una jove mare a la seva filla. Una pel·lícula que dol, que remou consciències. Ens narra la vida de Waad Al-Kateab al llarg de cinc anys en la guerra a Aleppo, a Síria. Durant aquest període es casa, queda embarassada i dona a llum.

Una història colpidora i una projecció que ha comptat amb un ple absolut als Cinemes Olot, que han comptat amb la ponència d’un dels fotoperiodistes més reconeguts del país. Segrestat per Estat Islàmic, guardonat en diverses ocasions i amb 19 anys d’experiència en conflictes bèl·lics, Ricardo García ha seguit des d’un objectiu i a primera línia tota la guerra de Síria.

Ricardo Garcia, fotoperiodista: Bàsicament he vingut a parlar del que és la professió, com és treballar en una zona de conflicte i el que necessites per treballar en aquesta professió.

L’èxit absolut del format garanteix la continuïtat de l’Olot.doc Escoles l’any vinent. A més, la intenció és reactivar la mostra paral·lelament en els seus orígens.

Joaquim Castells, productor Olot.doc Escoles: Concentrar-ho tot en una setmana de pases de documentals i ponències.

Durant els dos primers dies, s’ha registrat més d’un 80% de l’aforament i en aquesta darrera jornada, la d’avui, s’ha arribat al ple absolut.

x