Continua la recerca de l’home desaparegut al sector de l’Hostal del Sol d’Olot

A hores d’ara, continua la recerca de l’home de 82 anys, Pere Busquets, desaparegut al sector de l’Hostal del Sol. A primera hora d’aquest matí s’ha reprès el dispositiu amb més d’una quarantena d’efectius.

Gerard Pairó, Cap d’operatius Bombers: Avui continuem amb un dispositiu molt similar al d’ahir. Tenim 45 dotacions amb 11 vehicles, grups especials, rescat muntanya, subaquàtics i mitjans aeris, a més d’una unitat emplaçada al parc d’Olot com a seu de la recerca.

Ahir a la tarda va ampliar-se el radi de recerca, concretament cap a la zona de la depuradora, es van pentinar zones periurbanes i la unitat subaquàtica va resseguir punts del Fluvià i la riera de Riudaura, però sense èxit. El radi d’actuació s’ha ampliat cap a l’est, a la zona de Sant Joan les Fonts, on segons un veí de la localitat, dimecres va veure un home amb aquestes característiques.

Gerard Pairó, Cap d’operatius Bombers: El que estem ampliant és la zona de recerca perquè sembla que tenim indicis que semblen que s’allunya de la zona del seu habitatge. Però tornarem també a concentrar-nos a la zona propera de l’habitatge per descartar definitivament que no apareix per la zona propera  a la casa ja que sembla ser que no es desplaçava mai massa lluny.

Els seus familiars van denunciar-ne la desaparició aquest dimecres a la tarda després de no tenir-ne notícies des de diumenge i han difós una fotografia seva a les xarxes socials demanant que qualsevol persona que l’identifiqui pugui informar del seu parador trucant al telèfon d’emergències 112.

Segons Bombers, l’home no té cap problema de salut i acostuma a sortir a caminar per la zona cada dia.