El CN Olot de waterpolo torna a la competició i ho fa amb dues incorporacions de luxe: Biel Segura i Sergi Colomer

El sènior masculí A de waterpolo del Club Natació Olot inicia aquest cap de setmana lla lliga, a la segona catalana. Els de Jan Ibern afronten la temporada amb pocs canvis i dues grans incorporacions. D’una banda l’arribada de Biel Segura, de 19 anys, i procedent del terrassa, amb qui ha pogut fer alguna inclusió a la Champions League. Segura torna al club per gaudir de més minuts i per poder compaginar millor esport i estudis.

Biel Segura, jugador CN Olot: He pres aquesta decisió,d e tornar a casa, perquè a terrassa no tenia molt minuts i amb els estudis, que també requereixen molt d¡’esforç, era compilat compaginar-ho.

L’altre fitxatge d’aquesta temporada és la tornada de Sergi Colomer, de 24 anys i procedent del Club Natació Catalunya de la Divisió d’Honor. Per en Sergi, aquesta suposa una nova etapa, després de finalitzar els estudis i amb ganes de tornar a estar a prop de la seva família i poder compaginar feina i waterpolo.

Sergi Colomer, jugador CN Olot: HO vaig estar pensant i amb els amics i família vam decidir que la millor opció era tornar, per estar a prop del meus.

Segons el tècnic dels olotins, enguany l’objectiu és lluitar per una de les quatre primeres posicions de la taula, per tal de poder lluitar per pujar de categoria.

 Jan Ibern, entrenador CN Olot: L’objectiu és quedar entre els equip de dalt i  a partir d’aquí, anar a la fase d’ascens i aconseguir el que tots ens proposem que és pujar a Primera Catalana.

El club natació Olot debutarà aquest dissabte a la piscina del Badia b, a partir de dos quarts de set de la tarda.

x