La UE Olot tanca la pretemporada enfrontant-se al Terrassa, en directe per Olot Televisió

La Unió Esportiva Olot afronta aquest dissabte a partir de les dotze del migdia, el darrer partit de pretemporada, a les instal·lacions de Royalverd a la Vall d’en Bas. Els de Raúl Garrido s’enfronten al Terrassa, després de completar un gran partit davant l’Andorra fa una setmana. El tècnic valencià arriba satisfet de la pretemporada feta pel seu equip, malgrat s’hagin aconseguit poques victòries i s’hagin produït diverses lesions, com les d’Álvaro Salinas o Juan Delgado.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: La veritat és que els resultats no estaven sent els que volíem però el treball era bo. També ens han perjudicat les lesions. Això sí, els entrenaments eren molt bons. Però en el darrer partit contra l’Andorra l’equip va demostrar del què és capaç de fer. Jo estic content de la pretemporada que hem fet, al final la pretemporada també és fer proves i equivocar-se, de vegades.

Garrido celebra, també, arribar al final d’una pretemporada més llarga del normal, abans de centrar-se en l’inici de lliga a la Segona B la setmana que ve.

El partit es podrà seguir en directe per Olot Televisió, en la retransmissió conjunta amb la Xarxa de Televisions Locals i que es podrà veure a tot el país.