Marina Alegre relleva Albert Bramon com a primera secretària del PSC a la Garrotxa

El Partit dels Socialistes de Catalunya a la Garrotxa acaba de renovar la seva executiva. Marina Alegre, actual regidora de l’agrupació a l’Ajuntament d’Olot, ha estat escollida com a nova Primera Secretària del PSC a la comarca, amb l’objectiu principal de contribuir al desenvolupament de la comarca i fer créixer el gruix de votants.

Marina Alegre, Primera Secretària PSC Garrotxa: Molt il·lusionada, tinc moltes ganes de lluitar per la ciutat i la comarca, per aconseguir pels garrotxins en general una societat més justa i posar en valor els nostres ideals socialistes.

 

Alegre agafa el relleu d’Albert Bramon, actual Subdelegat del Govern de l’estat a Girona, que creu que és el moment de donar pas a noves energies després de 17 anys en el càrrec.

 

Albert Bramon, Primer Secretari sortint: Si un missatge clar he volgut deixar ha set sempre que, al voltant de la socialdemocràcia i el catalanisme, la gent hi ha de ser-hi a les verdes i a les madures. Amb mi podien comptar-hi sempre i en la mesura que pugui podran comptar-hi sempre.

 

Albert Bramon seguirà vinculat al partit com a Secretari de Relacions institucionals. La nova direcció, amb Marina Alegre al capdavant, també compta amb Josep Guix, Jaume Mir i Ermel Solà.

 

 

x