Olot recordarà Gabriel Alcalde en un acte d’homenatge aquest dissabte a l’Hospici

Joan Oller, periodista i amic de Gabriel Alcalde: No sabrem mai el que ens diria, però segurament seria ”Feu una cervesa a la meva salut”, o una altra paraula que la seva família sabrà reproduir: “Grabriel, et faran un homenatge…  cardada! “

Museòleg, arqueòleg, historiador, defensor del patrimoni cultural… l’olotí Gabriel Alcalde va destacar en les seves múltiples facetes professionals, però en Gabi, com li deien els més propers, serà recordat també per la seva discreció tot i tenir una forta personalitat. Ha passat més d’un any de la seva mort, el 25 d’abril de 2019, però el Museu de la Garrotxa, institució de la qual va ser el primer director, no vol deixar passar l’oportunitat de dedicar-li un acte públic que s’havia d’haver celebrat al gener.

L’homenatge, que s’ha organitzat amb la col•laboració dels seus amics i familiars, tindrà lloc aquest dissabte a les 12h del migdia a la sala El Torín, per motius meteorològics.

Joan Oller, periodista i amic de Gabriel Alcalde: Hi haurà un text explicant la seva vida dividit en quatre blocs, en Gabriel arqueòleg, geganter, museòleg, i la seva vida particular i de persona compromesa amb Olot , també farem algunes cançons que ell havia col·laborat en recuperar, es passaran fotos i música de la que li agradava.

Ja s’han exhaurit les localitats per assistir-hi presencialment, però es podrà seguir en directe a través del Youtube d’Olot Cultura.

x