Els Bombers suspenen la recerca de l’home de 82 anys desaparegut a Olot fins a nous indicis

Els Bombers de la Generalitat han comunicat aquest migdia que aturen el dispositiu de recerca de Pere Busquets, l’home de 82 anys desaparegut a Olot, fins a nous indicis. A la recerca hi han participat efectius del SEM, GRAE, Protecció Civil, Mossos i Bombers. Aquest mateix dissabte, fins a 13 dotacions de Bombers estaven treballant en el perímetre de recerca, que s’havia centrat als voltants de l’Hostal del Sol, on residia. Fins i tot, durant els últims dies s’havia activat l’helicòpter i havien comptat amb el suport d’efectius canins, sense cap mena de resultat.

Cal destacar que s’ha creat una comissió de família i amics per continuar les tasques. Aquest diumenge al matí ha tingut lloc la primera reunió a l’Escola Llar d’Olot, amb l’objectiu de fer noves recerques en tres o quatre trams identificats.

Deixa un comentari