La UE Olot clou la pretemporada amb una victòria davant el Terrassa FC (2-1)

La UE Olot ha clos aquest dissabte al matí la pretemporada d’una forma immillorable. Els jugadors de Raúl Garrido han obtingut la victòria davant un competitiu Terrassa FC per 2 gols a 1. El matx s’ha disputat a les instal·lacions de Royalverd de la Vall d’en Bas. L’Olot ha començat el partit de manera molt agressiva i provocant diverses ocasions de perill. Tot i això, han estat els visitants qui s’han avançat en el marcador amb un gol de Mico al minut 38. Abans d’acabar la primera part, però, Blázquez ha igualat el matx amb una bona rematada des de lluny, al minut 40.


A la segona meitat s’ha pogut veure un joc més pausat. Quan semblava que cap dels dos conjunts obtindria la victòria, Juan Delgada ha aprofitat una bona jugada d’Escoruela per situar el 2-1 definitiu. Chabboura també ha disposat de dues bones ocasions per ampliar l’avantatge. Els vermells ja pensen en la lliga. Diumenge que ve s’estrenaran al camp del Cornellà i ho faran amb una bona pretemporada a les cames.