El CE Maià de Montcal retorna a Quarta Catalana després de cinc temporades amb una derrota a casa davant l’AE La Canya (0-5)

Jornada especial a Maià de Montcal. L’equip de futbol del municipi tornava a competir a Quarta Catalana després de cinc temporades i ho feia a casa. Tot i això, el debut va tenir un sabor agredolç. L’AE La Canya va aigualir la vetllada i va golejar el conjunt local per 0 gols a 5. Roberto Campanyo va marcar el primer al minut 2 i el segon al minut 24. Andreu Romero va aconseguir el tercer al minut 36, i només un minut més tard La Canya ja guanyava per quatre gols de diferència.

Just començar la segona meitat, Alie Samasa va situar el 0-5 definitiu en el marcador. Les males condicions meteorològiques van provocar que durant els últims minuts del matx fos pràcticament impossible jugar a futbol. L’àrbitre va xiular el final del partit al minut 90, puntual, i va certificar la victòria de La Canya.

Pau Garcia, entrenador del CE Maià de Montcal: Els jugadors que no han jugat mai també se’ls ha vist una mica nerviosos. Però, bé, hem fet errors. Bàsicament, els errors han sigut el que ens ha portat a la derrota i que ens fessin tants de gols. Perquè, en realitat, tots els gols que ens han fet han sigut per errors nostres. Han sigut gols regalats, bàsicament.

 

Carles Brosa, entrenador de l’AE La Canya: Som un equip que diuen que ens falta gol. Ens costa molt fer gol. En canvi, avui al primer partit de lliga, al minut 2, en fem un. Se’ns ha posat de cares. Hem estat efectius de cara a porteria. Normalment, no ho estem. El treball dels entrenaments s’ha vist reflectit. El futur, penso, que és bo.

El CE Maià de Montcal visitarà el camp de l’Atlètic Olot durant la propera jornada. D’altra banda, l’AE La Canya rebrà el CF Serinya en la segona jornada de lliga.