L’humor de Peyu omple el Centre Cultural de Les Preses en un dia de festa major per al municipi

El Centre Cultural de Les Preses va omplir-se diumenge de centenars de persones per veure l’espectacle del conegut humorista Peyu que actualment apareix a la televisió al programa ‘Alguna pregunta més?’ de TV3. Peyu va representar l’espectacle l’Home Orquestra’, que persegueix un objectiu molt concret.

Peyu, humorista: L’home-orquestra és una paròdia dels homes-orquestra que van per les festes majors fent el que poden. Una paròdia i un homenatge al mateix temps a aquest ofici d’anar pels llocs. També com que hi ha el tema de la covid, que no hi poden haver grans orquestres, també és una manera de poder-nos guanyar la vida. Vaig jo sol fent tots els papers de l’auca.

L’humorista va afegir que ‘”fa falta reivindicar l’humor com a acte professional i amb la mateixa categoria dels altres gèneres del teatre”. Enguany, malgrat la pandèmia, es va celebrar una nova edició de la Gala de Les Preses, aquest any enfocada específicament als veïns del poble. La celebració va començar divendres amb el pregó i l’espectacle infantil ‘Somia caixes’, a càrrec de la companyia Anna Roca.

Albert Danés, regidor de Festes de l’Ajuntament de Les Preses: Hem fet uns actes enfocats a la gent del nostre municipi, tant per mainada com per adults. Poder gaudir una miqueta, encara que sigui en petita història, les nostres gales. Jo crec que és molt important per a la societat poder compartir aquests moments, de riure i de passar-ho bé. La cultura ens ho fa passar bé.

La festa major del municipi va cloure dilluns amb un altre espectacle infantil, en aquest cas, ‘Concert en família’, a càrrec de Dàmaris Gelabert.

x