Confinen 129 persones i 8 grups a l’Escola Castanyer de Sant Joan les Fonts per un cas de coronavirus

129 persones i 8 grups de l’Escola Castanyer de Sant Joan les Fonts han estat confinats en les darreres hores per un cas positiu al mateix centre, segons l’actualització de les dades del Departament d’Educació. A l’Institut la Garrotxa també han confinat 72 persones i 3 grups aquest dimarts, que es sumen a les 29 i 1 grup que ja tenien confinats divendres passat. A les darreres hores també s’ha confinat un grup de 7 persones a l’Escola Joan XXIII de la capital garrotxina.

En aquests moments hi ha 63 persones al Cor de Maria, que pertanyen a 4 grups; 18 persones en un grup de l’Escola Bisaroques; i 27 persones i un grup a l’Institut Bosc de la Coma, a més de 17 persones i un grup confinat a l’Escola Pla de Dalt.

A dia d’avui, hi ha 20 grups dels 410 totals que hi ha a la Garrotxa confinats, que afectes a 7 dels 55 centres educatius que hi ha a la comarca.