Familiars i voluntaris continuen la recerca del veí d’Olot de 82 anys desaparegut amb batudes i la difusió del model de mòbil

Familiars i voluntaris continuen la recerca del veí d’Olot de 82 anys desaparegut des de dilluns passat, quan va dinar al casal de la gent gran d’Olot. Un centenar de persones han participat en les batudes de diumenge i dilluns, tant a Olot com a Sant Joan les Fonts i la Vall de Bianya, després que Bombers suspengués l’operatiu fins a nous indicis. Els familiars han difós una imatge del model del mòbil, que va donar senyal les primeres hores en una àmplia zona compresa entre el passeig de Barcelona, Montolivet i l’Hostal del Sol.


Dissabte, entre unes 50 i 60 persones van col·laborar en la quarta i última jornada de recerca organitzada per Bombers de la Generalitat. Diumenge, familiars i voluntaris van tornar a quedar per seguir buscant, ja fos al bosc de l’Hostal del Sol, els boscos propers i fins i tot sectors urbans. En aquests moments els familiars no descarten qualsevol possibilitat.

Al voltant d’un centenar de persones han respost a la crida, tant diumenge com dilluns, quan s’ha cercat per la Vall de Bianya, d’on l’home és natural, així com a Olot, als sectors de les Tries, el Bisaroques o el Prat de la Mandra. Alguns voluntaris també han tornat a pentinar amb gossos el sector de l’Hostal del Sol.

Paral·lelament, la família i amics de l’home desaparegut estan organitzant una campanya de difusió perquè els ciutadans puguin identificar Pere Busquets en cas que el trobin i puguin avisar tant a Mossos d’Esquadra com Bombers de la Generalitat com la Policia Municipal d’Olot. L’única referència que de moment es té és el senyal del mòbil durant les primeres hores de la desaparició.