Traslladen a l’Hospital d’Olot un home amb diversos talls en un braç i una cama després d’una baralla a la carretera de les Tries

Un home va ser traslladat aquest diumenge a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa amb diverses ferides per arma blanca en un braç i en una cama. Els serveis d’emergència van rebre l’avís a les 13.35 de la tarda. Veïns de la carretera de les Tries d’Olot van alertar d’una baralla que semblava produir-se a l’interior d’un habitatge, segons han informat des de l’oficina del portaveu de Mossos d’Esquadra.

Fins al lloc dels fets s’hi va desplaçar una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques i Mossos d’Esquadra, que s’estan fent càrrec de la investigació. L’home ferit va ser traslladat a l’hospital olotí amb ferides de caràcter lleu i va ser intervingut quirúrgicament. Aquest dimarts al matí continuava ingressat al centre hospitalari a l’espera de rebre l’alta.

x