UE Hostoles i AE La Canya s’imposen en dos dels duels de Tercera i Quarta Catalana del cap de setmana

Aquest gol de Jordi Darné sentenciava el partit en el minut 86′ a Les Preses. Els de Sant Feliu es van imposar per tres gols a un en la segona jornada de lliga gràcies, també, a un doblet d’Enric Espinosa.

Pep Casadevall, entrenador UE Hostoles: Venint de la setmana passada que ens va costar, aquí també ens ha costat, eprquè és un bon equip, però content.

Les Preses no va poder celebrar el primer triomf del curs en l’estrena a casa el cap de setmana de festa major al municipi i continuen amb un punt. L’Hostoles, en canvi, ja en suma quatre.

Jordi Arau, entrenador CF Les Preses: Ha estat un partit molt espès, no ens hem trobat en cap moment. Ni passes interiors ni res.

Això referent a la tercera catalana, i al grup 27 de quarta, La Canya va destrossar al Maià de Montcal, que tornava a la categoria cinc anys després. En el debut a la lliga. mesos després, els dos equips garrotxins van per fi un partit oficial i, sota la pluja, els visitants van ser superiors al Maià, que va rebre una contundent maneta després d’una primera meitat per oblidar.

Pau García, entrenador CE Maià de Montcal: És un equip njou, molts jugadors no es coneixen, no han jugat mai junts, algun jugador que no havia jugat mai. És normal.

Carles Brosa, entrenador AE La Canya: Se’ns ha posat el aprtit de cares i hem estat molt efectius de cara a porteria, que normalment ens costa, i realment el treball en els entrenaments s’ha vist reflectiu.


També començava la competició en waterpolo, i el Club Natació Olot ho feia trepitjant fort aquest dissabte a la piscina del Badia, on es va imposar per 6 a 18 confirmant així la seva candidatura a l’ascens aquesta temporada.

D’altra banda, el biker olotí Martí Vayreda va completar novament una gran actuació en la que va ser la segona prova del campionat d’Espanya de biketrial. Vayreda, que          ja havia guanyat en la primera jornada, va repetir triomf i va ampliar l’avantatge amb els seus perseguidors. A falta d’una sola prova en categoria Júnior, l’olotí continua líder.