7 dels 55 centres educatius de la Garrotxa tenen algun grup en aïllament

El Departament d’Educació ha actualitzat les dades de COVID als centres educatius de Catalunya. A l’Institut la Garrotxa, han confinat 58 persones i 2 grups dimecres, que es sumen a les 72 i 3 grups que van confinar ahir dimarts i al grup de 29 persones que tenien confinats divendres passat.

En aquests moments hi ha 129 persones i 8 grups de l’Escola Castanyer de Sant Joan les Fonts; un grup de 7 persones a l’Escola Joan XXIII d’Olot; 63 persones al Cor de Maria, que pertanyen a 4 grups; 18 persones en un grup de l’Escola Bisaroques; i 27 persones i un grup a l’Institut Bosc de la Coma, a més de 17 persones i un grup confinat a l’Escola Pla de Dalt.

A dia d’avui, hi ha 22 grups dels 410 totals que hi ha a la Garrotxa seguint el protocol d’aïllament, que afecten a 7 dels 55 centres educatius que hi ha a la comarca.