Més d’una vintena d’alumnes de La Quarta Paret participen al càsting d’un musical de creació

Nervis a flor de pell, repassar els textos, converses entre companys…

Aquestes eren imatges del passat divendres quan més d’una vintena de nens i nenes d’entre 6 i 12 anys de l’escola d’arts escèniques La Quarta Paret d’Olot, es preparaven per participar al càsting d’un musical de creació. Dins de l’aula els esperaven tres professionals, entre ells el director de la pròpia escola, Jordi Massegur.

Es tracta d’un musical 100% olotí, producció de la Quarta Paret, i que narra una història sobre els volcans, Olot i la Garrotxa i les tradicions i les històries que passen de generació a generació

Dani Coma, direcció d’escena: Estem fent una cosa que no és gens fàcil. Trobar el que haurien de fer dos protagonistes per un musical familiar. És complicat perquè quan a un nen o una nena se li demana un treball d’actor o d’actriu se’ls demana que es comportin com a adults però que no deixin de ser nens i això és molt difícil.

Adrià Aguilera, compositor i director musical: Aquí al càsting avaluo la part cantada de les cançons que ens presenten ells. La veu, si afinen o no, si van a ritme, com les interpreten…

Jordi Massegur, tex i direcció artística: Creiem que hi ha molt potencial, de 6 a 12 anys, i volíem que aquests protagonistes fossin nens i que tinguessin aquesta màgia i riquesa de la veritat absoluta.

El musical s’estrenarà l’any que ve, probablement pels volts del mes de gener, al Teatre Principal d’Olot.