Sant Feliu de Pallerols realitza obres de manteniment a la ruta 22 del Parc Natural de la Zona Volcànica

La gredera del volcà Sant Marc és un dels punts d’interès de la ruta 22 del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, a Sant Feliu de Pallerols. Aquest dimecres al matí hi han tornat les màquines que aquests dies estan executant un projecte de millora del sector. Els treballs també comprenen la cinglera i l’antiga pedrera del Sesquer, al volcà de Puig Roig, i el forn de calç que es pot trobar en el mateix itinerari.

Artur Colomer, alcalde de Sant Feliu de Pallerols: El que hem de fer és, en tota la zona volcànica, consolidar aquests entorns naturals. Aquí l’actuació que s’està fent és és una neteja, s’hi posaran malles i tancaments, en el sentit de consolidar la ruta 22 que tenim aquí en aquesta zona.

Les obres, que estaran enllestides en pocs dies, aniran acompanyades d’accions per donar a conèixer l’espai i consolidar les visites turístiques i familiars.

Artur Colomer, alcalde de Sant Feliu de Pallerols: Aquest punt que hi ha aquí és idoni, un punt de pas, de fàcil accés, i es va considerar que era un bon punt per fer aquesta actuació.

Aquest projecte de conservació i acondicionament està valorat en 14.000 euros i s’ha finançat a través d’una subvenció del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i fons propis de l’ajuntament de Sant Feliu de Pallerols.