Diogo Pinho ja s’entrena amb el CTT Olot tot i que la lliga no començarà fins el gener

A aquestes alçades de l’any la Divisió d’Honor de tennis taula hauria d’estar en marxa, però la pandèmia ha fet que la Federació Espanyola de tennis taula posposés l’inici de la competició a principis de gener. Els jugadors del Club Tennis Taula Olot segueixen amb els entrenaments, tot i que en l’horitzó més proper no veuen la possibilitat de competir.

Xevi Sellas, vicepresident Club tennis Taula Olot: Nosaltres en principi estàvem preparant per iniciar-la aquest cap de setmana, i clar, ara el director tècnic haurà de reestructurar els entrenament per tal que els jugadors no arribin d’aquí a tres mesos, a l’inici de lliga, cremats.

Un dels jugadors que s’ha incorporat, recentment, als entrenaments és el nou fitxatge pel primer equip: Diogo Pinho, que per sort tant d’ell com del club, arribarà a aquest hipotètic inici de temporada rodat, donat que en aquests moments es troba competint a la lliga francesa.

 Diogo Pinho, jugador CTT Olot: A la vegada que estic aquí entrenant fa un mes que estic jugant a la lliga francesa, i crec que això em pot anar bé per arribar a l¡’inici de lliga d’aquí al més alt nivell. El tracte que tinc amb el president sempre ha estat bo, em va trucar, va sorgir aquest projecte i jo encantat.

Pinho, procedent del Vic, encara la desena temporada jugant a Espanya i espera donar al primer equip del Club Tennis Taula Olot, els punts que s’espera que pel seu nivell obtingui, segons el club. Per veure si és així, però, haurem d’esperar, com a mínim, tres mesos més.