L’Ajuntament d’Olot millorarà equipaments esportius si pot fer ús del superàvit

Segons l’equip de govern a l’Ajuntament d’Olot si l’estat els deixa fer ús del superàvit, una part dels diners aniran destinats a realitzar millores a diferents equipaments esportius de la ciutat. D’entrada es milloraria la zona de pavellons de Pla de llacs, però també tenen en ment ampliar skatepark de Malatosquer i la creació d’un equipament tancat on poder practicar ciclisme amb més seguretat, però també trobar una solució per l’Atlètic Olot, que des de fa temps demana poder tornar al camp de Les Mates.

Estanis Vayreda, tinent d’alcaldia AJ. Olot: També la problemàtic de l’estadi de l’atlètic Olot, que també a la mesures que es pugui ens agradaria abordar aquesta tema, després d’haver fet Sant Roc i Sant Pere Màrtir. Tot això ho tenim en projectes i des de l¡’Àrea d’Esports ja ho tenen a punt i redactat amb l¡’àrea d’urbanisme i ara ja només falta que l’estat espanyol ens digui quin diners ens podem gastar i quins no.

A un equipament on ja s’han realitzat i s’estan realitzant millores és a l’Estadi Municipal, on s’ha arreglat un quadre elèctric i s’ha habilitat un marcador electrònic. Actualment estan treballant en l’ampliació de la zona de llotges, per tal de complir amb la normativa de distanciament social que exigeixen a la Unió Esportiva Olot per tal que el públic, quan la COVID ho permeti, pugui anar a veure els partits.

 Aniol Sellabona, regidor d’esports Aj. Olot: Aquesta ampliació de la llotja respon a les necessitats del club, per aquesta situació de la COVID, noves mesures que són necessàries prendre per obrir l’estadi al públic per quan es doni la possibilitat.

Pel que fa a la nova zona de premsa i la col·locació de seients a l’estadi, són accions que encara es troben en fase d’estudi, valorant quines són les opcions més viables.

Deixa un comentari