L’Orfeó Popular Olotí perllongarà les funcions de l’obra ’12 homes sense pietat’ fins al 15 de novembre

L’Orfeó Popular Olotí ja fa uns quants mesos que ha tornat a l’activitat després del seu tancament per la pandèmia de la COVID-19, però no ha estat fins ara que ha tornat, definitivament, als escenaris.


L’entitat ha recuperat l’activitat teatral amb un clàssic, ‘Dotze homes sense pietat’, de Reginald Rose.

Joan Fluvià, actor i traductor de l’obra: Pretén fer aflorar el sentit crític de la gent, que és un dels prejudici que també es veu en aquests dotze homes: hi ha racisme, hi ha violència, masclisme, ira… i també hi ha manca de sentit crític, que encara passa això.

L’obra, es repetirà tots els caps de setmana d’aquest mes d’octubre.

Alba Soler, Orfeó Popular Olotí: Hem començat amb quatre, es van esgotar en una setmana. Vam allargar dos més i seguirem allargant.

Tot i les últimes restriccions en aforament, l’entitat assegura que per la casuística de l’obra l’aforament ja era limitat, només 40 persones i que per tant, aquestes noves mesures no afecten a les funcions ja programades.

Però qui encara tingui ganes de gaudir de teatre a l’Orfeó, l’entitat a perllongat les funcions, una dissabte 14 de novembre i una altra diumenge 15. Per la primera les entrades ja estan exhaurides però per la funció de diumenge, encara en queden algunes disponibles.