Riudaura preveu reobrir el centre cívic el 2022, després de les obres que començaran aquest any

L’aportació de 26.000 euros de la Generalitat a través de les subvencions del Pla Únic d’Obres i Serveis permetrà a l’Ajuntament de Riudaura desencallar un dels temes que més debat ha suscitat al municipi en els últims anys: la posada en servei del centre cívic que va dissenyar als anys 90 el prestigiós despatx olotí RCR Arquitectes. Les obres d’adaptació de l’equipament a la normativa actual, valorades en 650 mil euros, es faran d’acord amb el projecte que van validar els veïns de Riudaura en una votació popular l’any passat.

Agustí Llop, alcalde de Riudaura: Tenim molta pressa per engegar-lo, el projecte està madur, s’està redactant el projecte d’execució i de seguida que el tinguem, programarem l’execució de l’obra.

Segons la planificació actual, el gruix dels treballs es portarà a terme durant l’any que ve amb l’objectiu que es pugui fer ús de l’espai el 2022, vint-i-quatre anys després de la seva primera inauguració.

Agustí Llop, alcalde de Riudaura: Una victòria després de vint anys no és una victòria, s’ha donat la casualitat que les peces han encaixat ara i ha permès desencallar-ho, però és mèrit de tots els que hi hem treballat, haver arribat fins aquí.

El batlle riudaurenc ha confirmat que les obres començaran abans d’acabar l’any, amb actuacions de millora dels accessos i la seguretat de la sala subterrània del centre.