Aquest dissabte els voluntaris continuaran la recerca de Pere Busquets

Han passat 11 dies des que Pere Busquets va dinar al casal de la gent gran d’Olot. Després d’això, no se n’ha tingut més notícia. Dissabte passat, els Bombers de la Generalitat van suspendre la cerca a l’espera que la investigació de Mossos d’Esquadra trobi nous indicis.

L’únic que coneixen de moment és la triangulació que va aportar el mòbil de Busquets, que durant les primeres hores de la cerca encara emetia senyal. Abasta un àmbit que comença al passeig de Barcelona, arriba fins al volcà Montsacopa, Montolivet i es perd a l’Hostal del Sol, on l’home resideix i on solia fer un passeig d’una hora de durada aproximadament, en direcció al bosc dels voltants, com alguns veïns creuen haver vist dimarts passat, o fins a les obres que s’estan portant a terme al polígon Pla de Baix.

Jesús Busquets, fill de Pere Busquets: Anava, o bé fins al tros de l’Hospital i sobretot anava aquí a davant els Mossos i a primera hora del matí.

Pere Busquets resideix sol al barri de l’Hostal del Sol. Els familiars no saben com anava vestit en el moment que va desaparèixer. Els estranya, però, que no dugués la boina amb què solia sortir, ni tampoc cap dels dos bastons que utilitzava, elements que s’han quedat a les seves dependències.

Jesús Busquets, fill de Pere Busquets: Ens ha desconcertat molt perquè, en primer lloc, tenia el cotxe a casa. Si feia un desplaçament una mica lluny sempre agafava el cotxe. A casa hi ha dos bastons i no se’n ha endut cap, estan aquí. Entenem que el meu pare va marxar des d’aquí i no amb la intenció d’anar ni a caminar ni a comprar. Tenim molts dubtes, no sabem si estava bé.

La família no ha deixat de buscar Busquets des que va desaparèixer el dilluns 5 d’octubre, des de l’Hostal del Sol a Sant Joan les Fonts i la Vall de Bianya, i també a diferents espasis d’Olot. Diumenge i el dilluns festiu els van acompanyar un centenar de persones: particulars, membres d’associacions de cacera o voluntaris amb gossos. Aquest dissabte hi tornaran. La família ha facilitat el telèfon de contacte, 606 027 288, perquè els interessats a ajudar-los coneguin l’hora i el lloc des d’on es concentraran per organitzar grups i continuar la recerca.

x