Comencen les obres d’ampliació d’un tram de l’avinguda Sant Jordi d’Olot

Aquest matí han començat les obres d’un tram de la vorera de l’avinguda Sant Jordi, entre el carrer Josep Maria de Segarra fins al carrer Sant Cristòfol.

Aquestes obres, que tenen un cost de més de 21.000 euros i que s’allargaran durant un mes, permetran duplicar l’amplada de la vorera passant de 2 a 4 metres i també permetran col·locar nou arbrat en aquesta zona, generant una barrera verda d’arbres que proporcionarà més aïllament visual i acústic.

Ton Torné, membre plataforma ‘No és un Vial’: Ara hem començat a fer el que seria una prova pilot, amb els punts on no hi ha arbrat, eixamplar el que seria voreres i posar arbrat a veure com funciona perquè hi ha una sèrie de trams on no hi ha arbres.

L’actuació respon a la voluntat de l’Ajuntament d’Olot de millorar i pacificar el trànsit a l’avinguda Sant Jordi a l’espera de la construcció de la variant. Ahir mateix, la comissió de la variant d’Olot va reunir-se amb la plataforma per explicar com està la situació en aquests moments.

Ton Torné, membre plataforma ‘No és un Vial’: Hem d’esperar a que passi aquest mes o mes i mig pel tema de les al·legacions i esperar a que després hi hagi un acord, tot vagi bé i es pugui passar al constructiu. Per fi, el que no s’ha fet amb 30 anys sembla que ara s’està bellugant i sembla que tots aquests punts administratius s’estan desenvolupant. Mirar que no s’encantin i anar tirant endavant.