El seguiment de la vaga del transport sanitari es manté prop del 100% en la primera setmana de convocatòria

Una vintena de tècnics del transport sanitari de la Garrotxa i el Ripollès han sortit aquest matí d’Olot per sumar-se a la concentració davant la seu de l’Institut Català de la Salut.

Una setmana després de la convocatòria de vaga indefinida, el seguiment ha estat pràcticament del 100% a les dues comarques, tot i els elevats serveis mínims fixats. Aquests professionals, que treballen per a empreses privades concessionàries, reivindiquen l’equiparació de les condicions laborals a les dels treballadors públics i la millora del servei.

Una norantena de persones de la Garrotxa i el Ripollès treballen en el servei. La vaga dels tècnics del transport sanitari té caràcter indefinit fins que s’arribi a un acord per millorar les condicions laborals i les del servei.