La COVID no permetrà realitzar la Vertikalm aquest cap de setmana però tothom qui ho vulgui la podrà fer individualment

Aquest cap de setmana s’havia de celebrar la sisena edició de la Vertikalm a la Vall d’en Bas. Enguany havia de ser, a més a més, el Campionat de Catalunya de curses verticals, però la situació de la pandèmia ho ha impedit. Tot i que ja fa dues temporades que es duu a terme, molta gent enguany descobrirà que pot fer la seva pròpia cursa en qualsevol moment, enregistrant el seu a temps a través de l’aplicació d’Open Trail Races.

Joan Domènech, organització Vertikalm: Senzillament, t’has de baixar l’aplicació pel mòbil, vas a la plaça Major de Sant Privat. Et dona la sortida i vas encaminant la ruta. T’avisa quan passes el punt entremig i quan arribes a dalt l’aplicació ho detecta i et marca el crono i et pots comparar amb el que han fet altres atletes.

Una de les pegues de no poder realitzar la Vertikalm, és el fet que no es podrà fer entrega dels beneficis de la prova a la Fundació Albert Bosch, com es feia cada any. Això sí, enguany, cada participant que ho vulgui podrà fer el seu donatiu de manera voluntària.