El Club Vòlei Olot surt derrotat davant el Club Vòlei Barbarà en un cap de setmana pràcticament sense esports a la comarca (2-3)

Ambient de gala al Pavelló d’Esports d’Olot per viure el duel entre el Club Vòlei Olot i el Club Vòlei Barbarà, que ha acabat amb derrota olotina. Una llàstima, i això que els de casa van començar bé el partit, guanyant el primer set i amb accions destacades i més que celebrades per un públic que es va entregar al 100%. El Barbarà va canviar l’actitud i va respondre enduent-se el segon set de la tarda i posant l’1-1 al marcador.

El tercer set se’l va endur l’Olot una altra vegada. Els locals tornaven a agafar avantatge respecte al rival. Eren més forts dins la pista. Tot i això, el Barbarà va tornar a reaccionar i va forçar el cinquè i definitiu set, que va agafar als olotins a contrapeu. Als últims minuts, l’Olot va abaixar els braços i el Barbarà va celebrar el 15è punt amb eufòria.

Jorge Silva, jugador-entrenador del Club Vòlei Olot: Tenemos cosas que rescatar. Por momentos, cuando manteníamos más o menos el ritmo del juego lo teníamos controlado. Pero bueno, falta seguir trabajando, porque entramos en baches, tratando de cortarlos, a veces por errores forzados o a veces que se nos va la cabeza un rato. Con partidos así largos, los detalles son los que hacen la diferencia.

 

Jordi Llonch, jugador-entrenador del Club Vòlei Barbarà. Jugar a aquesta pista sempre és molt difícil. L’Olot sempre és un equip que porta molts anys sent els mateixos. Un equip que està molt treballat, que es coneixen molt, hi ha molta defensa i sempre és molt difícil. Nosaltres hem entrat nerviosos. Veníem d’una derrota contra un rival que pensem que serà dels que estarà a dalt, el Sabadell, que va acabar segon l’any passat.

Els jugadors també van acceptar que se senten molt afortunats d’haver jugat aquest partit. El vòlei ha sigut pràcticament l’únic esport que s’ha viscut aquest cap de setmana la comarca.