El mercat setmanal d’Olot s’adapta a les noves mesures de seguretat

El mercat setmanal d’Olot també s’adapta a les mesures marcades pel Govern de la Generalitat amb l’objectiu de frenar l’expansió de la COVID-19. L’ajuntament d’Olot ha establert un seguit d’indicacions per controlar aforaments i evitar possibles aglomeracions. Entre d’altres mesures, cada treballador de cada parada només podrà atendre a un client.

Estanis Vayreda, regidor Promoció Econòmica Aj.Olot: Hem intentat separar les parades amb cintes per marcar molt bé els circuits d’entrada i sortida, hem posat gels hidroalcohòlics a totes les parades. Demanem a tothom que estigui al mercat el mínim temps possible, només per comprar i reduir així els temps de conversa.

A més, es demana a la ciutadania que mantinguin en tot moment la distància de seguretat de mínim un metre i mig, l’ús de mascareta i es respectin els circuits i torns d’espera.

Estanis Vayreda, regidor Promoció Econòmica Aj.Olot: De moment avui, aquest dilluns, les estem provant a veure com funciona. A partir d’aquí farem una avaluació i veurem si de cares a dilluns que ve hem de canviar alguna cosa o introduir noves novetats.

Voluntaris de Protecció Civil i agents de la Policia Municipal d’Olot voltaran pel Firal i Firalet per resoldre dubtes, controlar els accessos així com el flux d’assistents al mercat setmanal.

 

Deixa un comentari