La Garrotxa registra un risc de rebrot de coronavirus de 357,06

El risc de rebrot a la Garrotxa a dia d’avui és de 357,06, encara superior a la dels darrers dies (dijous registràvem un risc del 340), tot i que inferior a les dades acumulades de la setmana anterior, quan s’havia arribat a situar en un índex del 401,72. L’índex de reproducció és segons les darreres dades, de l’1,15, això vol dir que 10 persones positives per coronavirus poden contagiar 11 o 12 persones.

L’índex aquí també és inferior a la setmana anterior, quan es va acumular un índex del 2,13, és a dir, 10 persones podien contagiar-ne a 21.

Novament, en els 7 dies q1ue van del 8 al 14 d’octubre s’han fet moltes més PCR que les setmanes anteriors, superant el miler, amb les quals s’han detectat 102 positius confirmats, un 10% de les PCR realitzades.

Aquesta setmana passada es van registrar quatre ingressos per COVID i una nova defunció, després de setmanes sense comptabilitzar-ne.