La UE Olot, optimista respecte a la disputa del partit davant el Barça B aquest diumenge

El club va comunicar a l’ens federatiu que havia detectat tres positius en la seva plantilla en les darreres proves realitzades el dissabte, 24 hores abans del partit. A partir del comunicat dels garrotxins, el jutge de competició va decidir suspendre el matx corresponent a la primera jornada de lliga, que s’havia de disputar el diumenge al migdia a Cornellà de Llobregat, i va instar al conjunt olotí a confinar a tots els membres de la plantilla i l’staff tècnic durant 72 hores, tal i com estableix el protocol.

Els afectats pel virus eren dos jugadors i un membre del cos tècnic, tot i que hores més tard es va rectificar davant la federació, ja que un informe mèdic aclaria que el membre de l’staff era un fals positiu i que, per tant, no estava contagiat.

Tot i ser només dos els positius confirmats en la plantilla, es va mantenir la suspensió del partit a l’espera de les properes proves, i el club va estar d’acord amb la decisió. El president de la Unió Esportiva Olot, Joan Agustí, ha assegurat aquest matí en declaracions a Olot Televisió que descarten que els contagis tinguin a veure amb el partit amistós disputat davant l’Andorra fa uns dies, on posteriorment alguns dels jugadors del club del Principat havien resultat positius. El president també es mostra optimista pel què fa a la disputa del partit contra el Barça B aquest diumenge a l’espera del que digui la federació, i assegura que l’Olot segueix endavant amb el seu protocol per deixar entrar 850 persones a l’estadi de manera segura.

Deixa un comentari