Més d’un centenar de voluntaris han prosseguit aquest dissabte la recerca de l’home de 82 anys desaparegut a Olot

Amics, familiars, particulars, membres d’associacions de cacera o voluntaris amb gossos. En total, més d’un centenar de persones es ven reunir dissabte a 2/4 de 9 del matí a les immediacions de l’Institut Escola Greda per prosseguir la recerca de l’home de 82 anys desaparegut fa gairebé dues setmanes. El primer que van fer va ser organitzar les batudes, que es van dividir en cinc grups.

Jesús Busquets, fill de Pere Busquets: Anirem a diverses zones. Anirem aquí a Sant Valentí, tant per un costat com per l’altre, anirem cap aquí a la zona de Capsec, anirem a la zona de Sant Joan, a la zona de Les Tries i a la zona d’Aiguanegra.

El fill del veí d’Olot desaparegut, Jesús Busquets, va admetre que és molt complicat, però que han seguit buscant dia darrere dia des que els Bombers van suspendre la cerca, fa una setmana, a l’espera que la investigació de Mossos d’Esquadra trobi nous indicis.

Jesús Busquets, fill de Pere Busquets: S’ha dit diverses vegades, som molta gent i estem molt ben acompanyats. Però, és clar, és molt difícil. Això és com buscar una agulla en un paller. No tenim cap indici, no tenim cap pista, no tenim res. La intuïció ens porta cap al lloc on ens sembla que pot ser més possible. És molt complicat, molt.

La família insten els ciutadans a trucar a la policia si troben algun indici o cap pista que els pugui ajudar.

x