Òmnium Garrotxa debat sobre els efectes de la COVID en la salut mental, l’educació i l’economia

Aquest divendres el local d’Òmnium Garrotxa a Olot va acollir la segona taula rodona del cicle dedicat a reflexionar sobre els efectes que ha tingut la COVID-19 en diferents àmbits. Aquesta vegada el debat va girar entorn de la salut mental, l’educació i l’economia, amb representants destacats de cada sector: Hi va participar Claudi Camps, Director Assistencial de la Xarxa de Salut Mental de les comarques de Girona, Pere Soler, professor de Pedagogia de la Universitat de Girona, i Joan Agustí, empresari i president de la Unió Esportiva Olot. Moderats pel sociòleg Jordi Feu, van posar sobre la taula alguns dels aprenentatges que la pandèmia ha portat a la societat catalana

 

Deixa un comentari