Santa Pau viu un nou cap de setmana d’afluència massiva de visitants malgrat el tancament de bars i restaurants

Coincidint amb el Pont del Pilar, Santa Pau va viure la setmana passada uns dies amb molta afluència de visitants. Aquest cap de setmana i malgrat el tancament de bars i restaurants durant quinze dies, La Fageda, el Croscat o Santa Margarita també han rebut un alt volum de turistes. La majoria de visitants han optat per endur-se el menjar de casa i fer un pícnic a l’aire lliure.

José Antonio Gerona, visitant: Per fer una passejada en família. Ara el que farem és menjar del que hem portat de casa.

Laura Gerona, visitant: Com que s’han tancat tots els restaurants i el sector de l’hostaleria està així, doncs ens hem fet uns entrepans i dinarem pel camí.

Laia Coll, visitant: Nosaltres som de Girona i hem vingut amb dues famílies avui a passar el dia a la Fageda d’en Jordà. Fem un pícnic i l’hauríem fet igualment encara que els restaurants haguessin obert, perquè ens és més còmode.

Tot i això, també hi ha qui no es vol portar el menjar de casa. Alguns restaurants ofereixen menjar per emportar. D’aquesta manera ni els establiments aturen la seva activitat i els visitants poden gaudir del servei.

Blai Carbonell, visitant: Venim de Figueres. Veníem aquí a passar el dia i a caminar per la fageda. Buscàvem algun lloc que fessin entrepans per emportar i ens han servit molt bé.

Eva Montagut, visitant: Nosaltres venim de Montcada i Reixach i aquest matí hem fet un vol en globus, amb el vol de coloms. Dintre del vol ens entrava també un dinar. El que passa és que com que els restaurants estan tancats ens ho han fet en forma de pícnic. Tenim botifarra, tenim mongetes i ens ho estem menjant aquí.

Un evident atractiu turístic en què el consistori del municipi ha de treballar constantment. La setmana passada diversos comerços del poble es van negar a obrir davant l’allau de turistes que no complien les mesures anticovid.