El Procicat suspèn tota activitat presencial als centres cívics municipals per reduir contagis de coronavirus

El Procicat ha anunciat que suspèn les activitats en grup que es fan en equipaments cívics i que impliquin presencialitat. El Govern de la Generalitat subratlla que aquests limitacions es prenen d’acord amb les dades epidemiològiques actuals.


A la Garrotxa, per exemple, el risc de rebrot és de 405,93, mentre que la mitjana a Catalunya puja al 466,49, quan la setmana passada es situava al 373.

Pel que fa a l’afectació d’aquesta restricció a la comarca, la majoria de poblacions no havien reprès moltes de les activitats que duien a terme abans de la pandèmia i els que ho havien fet, eren amb grups molt reduïts i s’han pogut traslladar a altres dependències del municipi. Pel que fa a les activitats culturals ja programades com projeccions de cinema o teatre, en aquests moments s’està estudiant com s’aplica la normativa en aquests casos.

Tot i això, queden fora d’aquesta restricció els programes d’intervenció socioeducativa, lleure educatiu de menors i activitats d’intervenció social, com ara menjadors.