El PSC creu que la problemàtica dels residus s’hauria de tractar en positiu i no està d’acord en fer una nova àrea comercial a la zona de l’hospital

El grup municipal del PSC a l’Ajuntament d’Olot ha presentat dues al·legacions. La primera relacionada amb la modificació de l’ordenança d’escombraries. Tot i que el PSC comparteix l’augment de les sancions, creu que la problemàtica s’hauria de tractar, també, en positiu, reduint la taxa d’escombraries a totes aquelles persones qui faciliten, enlloc d’entorpir, la gestió dels residus.

Josep Guix, portaveu PSC Aj. Olot:  Volem fer una pedagogia positiva. La gent que vagi a la deixalleria més de quatre vegades a l’any i no hi deixin els residus habituals (plàstic, vidre, cartró…) que tinguin un 30% de descompte a la taxa de deixalles anual. I les persones que portin voluminosos com per exemple, mobles, sofàs, que tinguin un 35% de descompte a la taxa.

El PSC també demana un Pla de Control de Deixalles.

D’altra banda, el grup municipal ha presentat una al·legació a la modificació de la Trama Urbana de la Ciutat, amb la intensió de l’equip de govern de construir una nova superfícies comercial a la zona propera a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, en una zona del Polígon de la Guardiola, en uns terrenys propietat de l’Ajuntament d’Olot i l’Incasol.

Josep Guix, portaveu PSC Aj. Olot: Nosaltres diem radicalment no. Perquè en aquella zona que hi viuen uns 4 o 5.000 habitants, ja tenen tres àrees comercials, per tant, no n’hi calen més.

Segons Guix, una millor opció seria establir una nova superfícies comercial al barri de Sant Miquel i Les Tries, que ajudaria a dinamitzar la zona.

Deixa un comentari