Josep Arimany es queda a les portes de la fase final del campionat del món

Josep Arimany, del Club Dards Olot, ha disputat el campionat del món de la disciplina: la Virtual Cup de la World Dards Federation. La competició començava a principis d’octubre i el jugador olotí representava, juntament amb Jonathan Martin, a la selecció catalana, després de guanyar-se el lloc en campionats d’àmbit comarcal i absolut durant una temporada marcada, com tot, per la pandèmia.

Olot ha estat present al campionat del món de dards. Josep Arimany ha participat a la Virtual Cup de la World Dards Federation, representant al Club Dards Olot i integrant l’equip masculí de la selecció catalana, que hi participa de manera oficial. El campionat es jugava virtualment des de casa de cadascun dels jugadors i jugadores.

L’aventura d’Arimany, malauradament, s’ha acabat després de disputar-se la fase de grups, on ell i el seu company d’equip, el jugador del Club Dards Terrassa Jonathan Martin, han tingut com a rivals als millors jugadors de Croàcia, la República Txeca, Finlàndia, Islàndia i l’Illa de Man.

Al llarg d’onze partides, Arimany n’ha guanyat quatre i ha quedat classificat en el setè lloc. Això sí, a nivell d’equip, l’èxit està assegurat, ja que l’egarenc Jonathan Martin ha passat a la fase final com a quart classificat, aconseguint la plaça en la darrera jornada.

Ara, Martin jugarà els setzens de final com a únic representant català, ja que en categoria femenina, Iolanda Riba i Loli Cascales tampoc van poder classificar-se.

x