L’ajuntament de Riudaura assumirà la puja de la taxa d’escombraries per no carregar més els veïns

Un dels municipis que té clar que no apujarà la taxa de recollida de residus als veïns el 2021 és Riudaura. L’alcalde, Agustí Llop, creu que augmentar-la un 9% més després de la puja d’un 11% l’any passat és inassumible pels ciutadans i, per tant, serà el consistori qui es farà càrrec de la despesa extra.

Agustí Llop, Alcalde de Riudaura: L’assumirem a nivell municipal almenys aquest any. El Consell Comarcal i Sigma ens van recomanar l’any passat ens van recomanar que fessim una puja d’un 11 o un 13 depèn de si era disseminat o urbà el municipi i que durant tres anys no la tocaríem. La sorpresa és que aquest any ens recomanen pujar-la un 9%, és a dir, gairebé una puja d’un 20 en dos anys, que és inassumible per a qualsevol ciutadà. Nosaltres ho veiem així i no estem disposats a aplicar-ho.